Klachten tegen de haattweets   Klacht over BECEL ProActiv, GijZultNietDoden.nl  Voedselwaakhond.nl Drinkwatertekort.nl

Leidsekrant.nl Tegen het onnodig rondrijden van POSTNL in woonwijken omdat de klantgegevens niet voldoende gecontroleerd worden door de webshops.

Niet alle volgers van de journalist hebben het beste voor. Ze proberen constant haat te twitteren tegen stemmers op een andere partij dan de partij die zij leuk vinden. Vandaag of morgen vallen ze door de mand en dan is het huilen.  Ze denken anoniem te twitteren, maar vallen eerdaags door de mand en dan staan de inwoners van de dorpen op de Veluwe ineens niet meer achter deze haattwitteraars. Stop met het haattwitteren, u zet DPG media voor schut, ook al wil u de journalist alleen maar helpen. De lokale bakker en slager zullen u niet meer aankijken en dan is het huilen. ( wordt vervolgd )


De DPG journalist stuurt tweets om mensen naar zijn website te lokken.

Mijn bezoekers komen hier om te lezen wat er op twitter aan de hand is.

 


Ik stem voor sociaal democratie volgens Deens model, dit is links, maar op sommige punten ook rechts van het midden.

Sinterklaas komt dit jaar per trein, mag dat van de PVDA? De trein stond in de 2de wereldoorlog symbool voor het deporteren.


Beste DPG media,  Het probleem zit bij uw haattwitteraars, volgers van uw journalist,  die anoniem twitteren.

Als uw haattwitteraar, volger van uw journalist,
de dominee op twitter aanvalt, mag ik toch wel reageren? Of mag dat ook al niet.

In de Gelderse dorpen zijn ze niet blij met de haattweets over de dominee. ( ik werk in die regio en voorheen werkte ik op Tholen en in Hulst )

Niemand wordt vrolijk van de haattweets tegen de dominee, maar dat snapt de haattwitteraar nog niet, omdat hij denkt dat hij anoniem twittert, maar aan zijn twitteraccount hangen ook zakelijke foto's en tweets. (  zie google.nl  )

Wij adviseren u om uw journalist te laten stoppen met afzeiken van mensen die op een andere partij stemmen dan hij zou willen, anders publiceren we al zijn haattweets tegen de dominee en zullen er geen adverteerders meer zijn voor PZC en De Gelderlander.De DPG journalist stuurt tweets om mensen naar zijn website te lokken.

Mijn bezoekers komen hier om te lezen wat er op twitter aan de hand is.

 


Beste gemeente Arnhem, mochten de 4 veteranen niet op uw bevrijdingsfeestje? Geef ons maar uitleg. Waren de 4 rolstoelen te veel  of heeft het te maken met de nieuwe manier van rekenen: Wiskunde dekoloniseren.


Nieuw hoofdstuk, hulp en tips voor @538,  Berry van Oorschot, de marktplaats opkoper.


Hier hieronder een voorbeeld van een advertentie waarbij men de diepte van de kast vergat te vermelden.

Tip 1

 Een hersenloze marktplaats aanbieder die de wiskunde aan het dekoloniseren is.( 3D wordt 2 D )

Of 

Tip 2

is de marktplaats aanbieder eindelijk van de drank af en verkoopt nu het drankmeubel( hoogte x breedte ) en was zo dom ( of dronken)  om de diepte niet te vermelden? 

@538 Berry van Oorschot, op marktplaats worden kasten aangeboden met afmeting 200 x 143 cm, maar volgens mij moet je 3 maten opgeven: lengte , breedte en hoogte.

advertentie nummer m1458069344 .

Waarschijnlijk is deze aanbieder de wiskunde aan het dekoloniseren en wordt 3 D gewoon 2 D.

( of het is een hersenloze marktplaats aanbieder, om in de termen van de DPG journalist te blijven.  )


Beste DPG media uw journalistje gebruikt de term " Randdebiel" te pas en te onpas.

Hij valt leiders van de Christelijke partijen aan met scheldwoorden en als iemand op een andere partij stemt, dan hij zou willen wordt je helemaal met stront overgoten en krijg je van zijn legertje nog meer stont over je heen.

Dus beste PMG media, als wij geen andere mening mogen hebben dan uw journalistje, hoeven we uw krant ook niet meer.


We krijgen zelfs de indruk dat de haattwitterende volgers ook gewoon buiten hun tijdlijn op twitter zoeken om maar zo veel mogelijk in te kunnen hakken op de anders denkenden.

Wiskunde dekoloniseren: Wordt pi dan een ander getal dan 3,14 ?

Wordt dan de inhoud van een blok dan anders dan lengte x breedte x hoogte ?? 

Someone is testing my email. Go on, so far so good. Baankwijt.nl, PX10.nl  etc etc etc.

Is DPG testing my mail now, like yesterday all day?


Journalistje, je krijgt een probleem met je haatmails ut het verleden. Wij stemmen op wie wij willen. DPG media is het eens met onze vrijheid van meningsuiting, zie eenvandaag.nl aanstaande maandag. Wij hoeven geen berg stront over ons heen omdat we toevallig niet op jouw partij stemmen.

Denk toch na, wij hebben ook recht om onze mening te uiten.


Bovendien zijn er nog journalisten van Sprout en RTLZ die nog 45.000.000 te veel omzet KEES moeten rectificeren, dus hou gewoon je grote bek (tegen mij.) Dit laatste geldt voornamenlijk voor W. vd Velde. Een super irritante haattwitteraar.


Beste DPG media, als je iets positief over een president of politiek leider zegt en het bevalt uw journalist en VD Velde niet, dan kun je beter van twitter verdwijnen. Je krijgt een berg stront over je heen op twitter. Het zijn hoger opgeleide mensen, maar ze gedragen zich als pubers.  Wat een stelletje arrogante pubers. Wij stemmen op wie WIJ willen:

PVDA volgens Deens model, dit is links, maar op sommige punten ook rechts van het midden.

Beste @hedwigvdv_123875 @journalist-1234 ik heb toch maar een nieuw twitteraccount genomen om te kunnen reageren op @adnl @degelderlander @PzcRedactie

 

Meer vrouwen aan de top, voor ons geen probleem,

maar we hebben moeite met de CEO van Proximus . Bovendien hebben we altijd moeite met de haattwitteraars. De rechter kan mij niet verbieden de haattwitterende journalisten te volgen. success DPG media,  voorheen persgroep en Dagbladunie 

 

Het verschil:

De journalist stuurt tweets om mensen naar zijn website te lokken.

 

Mijn bezoekers komen hier om te lezen wat er op twitter aan de hand is.

 

Voorbeeld van vandaag: #Vrouwenquotum. Beste Kabinet der Nederlanden, u kan niet toestaan dat een vrouw die dagelijks haat tweet CEO of   directeur zou worden van een beursgenoteerd bedrijf omdat het quotum gehaald moet worden.

 

#vrouwenquotum: Meer vrouwen aan de top in het nieuws, op de dag dat bekend werd dat de CEO van Proximus verdacht wordt van handel met voorkennis. #Graaivrouw,  als het bewezen wordt.

 

De mensen op mijn website zijn op zoek naar o.a. winterbanden ivm aquaplaning  zie planing.nl

Ook zoeken er mensen naar tips over gezonde voeding: Nutrie.nl Nutriecode.nl voedselwaakhond.nl  Voeditist.nl

 

Mensen zoeken naar ZEKER.nl ( van de reclama  en komen op deze website)

 

Mensen zoeken naar Mogelijk.nl ( van de reclame en komen op deze website)

 

Ook de spoorwegen wordt vaak bezocht, vanwege de N-spoor model treinen en stations.

 

Outlook.com wordt ook vaak gezocht en bezocht via deze website.

 

Oud bericht van vandaag 20-9-2019.

 

Als u het op twitter niet eens bent met Erik, dan wordt u aangevallen door haattwitteraars.

 

 

Succes, u bent gewaarschuwd.

 

Krijgt u z'n rare vogel op uw twitter, gewoon twitter verlaten. U kunt die rare vogel via de rechter of het Algemeen Dagblad of dito uitgever  laten benaderen, afhankelijk welke journalist de tweet herhaald.

 

 

 

Bij twijfel over uw haattweets die u zelf verzonden heeft tegen een of meerdere wereldleiders en tegen stemmers op een grote politieke partij, dan kunt u deze tweets beter wissen en twitter verlaten, want er zijn websites/journalisten die uw haattweets kunnen publiceren.

 

 

 

Is het Algemeen Dagblad verantwoordelijk voor de haattweets van een  AD journalist die de afkorting  van het Algemeen Dagblad in zijn twitterprofiel heeft staan?

 

Beste AD, De Gelderlander en PZC, iedereen mag zijn eigen mening verkondigen, maar HAATTWEETS sturen is toch nergens voor nodig. Het is uw journalist, dus het is uw IMAGO. 

 

Ik stem voor sociaal democratie volgens Deens model, dit is een beetje een middenweg tussen links en rechts.

 

 

 

 

Staat er ergens in de wet dat ik een haattwitterende journalist niet mag volgen?

Ik volg ErikM en de AD journalist.

 

 

 1.Het is beter dat de oude haattweets verwijderd worden, zodat ze ook niet gepublicerd worden in PZC, De Gelderlander en AD via een ingezonden brief.

2

PZC , De Gelderlander, AD : Geen sorry zeggen en geen excuus aanbieden is ook een antwoord op al onze vragen.

Volg de vloggers.

Een eigen YouTube kanaal levert meer geld op dan twitteren, dus journalistje grijp je kans.

4

Klimaat drammers op Twitter, Zorg eerst dat u zelf duurzaam bent, voordat u anderen de les leest, lijk mij. 

 

 

 

 

 

 

Beste journalisten,

 

u heeft waarschijnlijk uw opleiding gevolgd toen er nog geen social media waren.

Het is sinds uw opleiding heel anders geworden.

 

Maak nu niet de fout die de haattwitterende hoogopgeleide mensen ook vaak maken.

 

Neem les in communicatie en twitter er niet zo maar op los. Uw (haat)tweets verschijnen op diverse websites, dat is slecht voor het vertrouwen en de omzet van uw werkgever.

 

Haattwitteren doe je zelf, daar kun je de werkgever niet de schuld van geven. Ook de lezer kan er niets aan doen en de adverteerder is er helemaal niet blij mee.

 

----

Moeten we nog meer haattweets publiceren ?

Begin juli zijn er haattweets tegen de dominee verzonden. Leer toch communiceren. Beste AD, PZC, De Gelderlander: Geen spijt is ook een antwoord.

StopInOktober.nl   Stop the hate tweets. Find a new job for the hate twittering journalist of the Algemeen Dagblad in October, www.stopinoktober.nl en jij moet ook stoppen met de haattweets.

Beste AD, waarom werden in het verleden aanhangers een politieke partij spontaan lastig gevallen op Twitter? Heeft u daar een verklaring voor?

Beste  AD. PZC De Gelderlander waarom mensen die iets positiefs over een president twitterde  spontaan aangevallen op Twitter? Heeft u daar een verklaring voor ? Laat u het maar gewoon zo doorgaan ?


Haattwitteraars tegen alles en nog wat: Stop in oktober met drank en drugs.

Groen Links fractie: Stop in oktober met drugs.

Tip voor het  Algemeen Dagblad, vraag subidie om uw journalisten bij te scholen op het gebied van communicatie. Wie de schoen past trekke hem aan.For Dutch , click here, Nederlands , Vlaams klik hier, België, Vlaanderen, Nederland.

GijZultNietDoden.nl   

Website Mistakes

DrinkwaterTekort.nl


The hate Tweets are not good for the turnover of the Algemeen Dadblad.

Hate re-tweets of the journalist of Algemeen Dagblad are not good for the turnover for this companies that re-tweeted the hate tweets.

I vote for the Social Democrats, so I am a political friend of the left wing and the Algemeen Dagblad, but I am against the HATE of one journalist and one troll. 
GijZultNietDoden.nl

Webshop mistakes

HetVinkje Nutrie.nl  I vote for the Social Democrats , so I am a political friend of the Algemeen Dagblad, but I am against the HATE .  

We ask the LONDON TIMES , Figaro, El Pais, Le Monde, BILD  etc   to invest in Dutch new newspapers and STOP the hate twittering  Persgroep  ( =ALGEMEEN DAGBLAD=PZC= De Gelderlander )

The hate twittering journalist tweets privat with an account of Algemeen Dagblad. Stop advertising at PZC, Algemeen Dagblad, De Gelderlander and De Limburger.


World wide action against te hate tweets  from a Dutch journalist of Het Algemeen Dagblad, de PZC, De Gelderlander and De Limburger.

If you vote for a party he does not like you are a kind of stupid person.

He does not listen to arguments and his Trolls are  CHRISTIAN RELIGION HATERS and his trolls are against Trump and against FvD. They think the are right and other persons  are stupid.

 Communication   !!!!!!GijZultNietDoden.nl

Webshop mistakes

HetVinkje Nutrie.nl

 


Dear newspapergroup,

We follow your journalist and can only conclude that you assume that all your advertisers hate TRUMP and are extremely left-wing (against the right-wing) and that you continue to promote hate twittering.

Of course a journalist may have a different opinion than the advertisers, but HATE TWITTERING  does not fit the group  and the Dutch people.)

 

We ask the LONDON TIMES , Figaro, El Pais, Le Monde, BILD  etc   to invest in Dutch new newspapers and STOP the hate twittering  Persgroep  ( =ALGEMEEN DAGBLAD=PZC= De Gelderlander )

The hate twittering journalist tweets privat with an account of Algemeen Dagblad. Stop advertising at PZC, Algemeen Dagblad, De Gelderlander and De Limburger.

 

All your deleted HATE TWEETS are on GOOGLE.com.

Delete your Twitter account if your are not amused about your own deleted hate tweets. ( your deleted hate tweets against your nabours, company, church  etc etc  )  

 

The  journalist of ALGEMEEN DAGBLAD (=Persgroep Nederland = AD +PZC + De Limburger + De Glederlander ) send hate tweets to everybody that votes in another direction than he wants you to vote.

Dear Persgroep,  a kind of newspapergroup

We follow your journalist and can only conclude that you assume that all your advertisers hate TRUMP and are extremely left-wing (against the right-wing) and that you continue to promote hate twittering.

Of course a journalist may have a different opinion than the advertisers, but HATE TWITTERING  does not fit the group  and the Dutch people.

 

Citroen, Ford , Fiat, VW, AUDI, Opel, Toyota  Shell , Basef , Dow Chemical, Yara , Cargill, General Electric Plastics see goodbye to PERSGROEP, ALGEMEEN DAGBLAD, PZC , De limburger and De Gelderlander.

The jouralist tweets HATE, if you vote for a political party that he does not like.

Geenstijl schreef het ook al. Dit onderstaande werd heel vaak op twitter herhaald, misschien wel 32000 keer.

 

Een journalist  twitterde  "het is altijd goed als reporters van PowNews in elkaar worden geslagen. Juch ik toe".
 zie  link.

https://www.geenstijl.nl/5149554/


 

 

 

 We have many people from UK, Spain, France and USA on this website .  This website is mainly about the foodindustry and the mistakes of webshop that forget to check the emailadres of the customers.  If you want to email  me in person fill in the form below. 

 

@CES 2019, are you sure you are allowing Remy Ludo Gieling in your building? He has yet to rectify KEES € 45,000,000 in turnover. He is together with the Dutch Ministry of Economic Affairs in the US at #CES2019.

 

BREXIT

Theresa May, Nissan UK  + Unilever UK

September  2019,   British people, after Brexit, we don't need your Nissan cars and Unilever products. It will be the end of UK economy.   My name is KEES and Unilever used my name for a product. Keep Unilever in the UK. We don't need Unilever in The Netherlands.

OralB

Often brushing with OralB's electric toothbrush has the side effect that your gums can gradually disappear. Many elderly people (aged 55 and 60) suffer from it. Ask your dentist if you should stop using OralB.

OralB

I'm a new user of an electric toothbrush and starting experience a localized spot of gum tenderness/sensitivity. As of two days ago, I have been informed that I have a receding gumline and exposed root on one tooth. This hasn't been a problem before. Could my use of an electric toothbrush be to blame? YES , my dentist answered.

 

"On The Way To Plant Proof" is a new Dutch  sustainability quality mark.

 Friesland is a province in the north of the Netherlands. Belgium is located south of the Netherlands. The sustainability label "on the way to the PlantProof "has a collaboration with Friesland Campina that calls the milk from Belgium "Friesche Vlag", as if the milk comes from Friesland, which is 400 kilometers to the north.
  SSTNBLT.com

In the Netherlands the Unilever product FLORA is called BECEL.

Magazine and website Sprout (part of MT media group) does not correct  the error of € 45,000,000. KEES (part of listed Value8) did not expect 50 million sales but only 5 million in 2016. This is a difference of 900%

The journalist involved now works at RTLZ

 

 

Under the guise of PRESS FREEDOM, it is possible to increase the turnover of a listed company by 900% through an RTL journalist or a journalist of MT mediagroep. The price of the share can therefore increase. Value8 has also succeeded.

we ask very diplomatically whether Unilever, Sprout and RTL can restore the meaning of the name KEES.
KEES is the name of a person and not suitable as a name for a product

 

 

  

 Karin Husslage from Sprout, now from RTLz, refuses to rectify 45 million.

The end of the trademark attorneys is near, because Unilever pays since1971 for the trademark OMO, but OMO.nl is not from Unilever. 

Did you get an e-mail from me? 

Now Unilever is free from tax in the Netherlands. How is that possible?

You previous mail contained an error in the adres.
 Votre courrier précédent contenait une erreur dans l'adresse,
 Ihre vorherige E-Mail enthielt einen Fehler in den Anzeigen.
Su correo anterior contenía un error en la dirección.
您之前的邮件在adres中包含错误      www.voedselwaakhond.nl   www.NWVA.nl


For Mark Rutte, the premier from The Netherlands, and all the other world leaders:

Unilever used the name of my deceased grandfather "KEES" for a product without a trademark.
Product KEES was for free if you bought  Becel pro activ.
Now Unilever is free from tax in the Netherlands. How is that possible?

For the Dutch:
Marc gebruikt de naam KEES als productnaam zonder enige vorm van woordmerkrecht.

Unilever gebruikt de naam KEES ( zonder enige vorm van woordmerkrecht ) , wij gebruiken www.UUTLOOK.com .
Unilever is nu vrij van dividend belasting in Nederland. Dus degene die de naam van mijn opa misbruikt heeft, krijgt ook nog  belastingvoordeel van Mark Rutte.

We zullen e-mail en uw e-mailadres veilig in de cloud bewaren, volgens de regels die vanaf 25 mei 2018 gelden.

www.voedselwaakhond.nl 

 

Also for the Dutch , the subpage about the lies of  HetVinkje .

De leugens en het bedrog van HetVinkje

The mistake webshop make: They don't check the emailadres-

Gij Zult Niet Doden: alles over plantensterolen

 

 

Français and English and contact e-mail

 

Contactformulier  , for questions, email  : reactie "at" nlkaas.nl

Voer een e-mailadres in bij de instellingen van de contact-widget. Zodra een bezoeker het formulier invult, krijg je deze informatie automatisch per e-mail toegestuurd.

 

 

Français and English and contact e-mail

 

 Sustainability      sstnblt.com  geleCitroenen.nl  

 ooknu.nl      ookditnog.nl     ookdit.nl       nunog.nl      nugeen.ookdit.nl

31-12-2017: Les dernières nouvelles pour le fruiticulteur français: Nous vendons des citrons.

The latest news for the French fruit growers: We are going to trade in lemons.

 

February 6: The Prime Minister of Canada, Justin Trudeau, has pointed out that Mankind may no longer be used. It should be Peoplekind in the future.

I think that an employee of the Dutch trademark-office Vriesendorp & Gaade helped Marc to use the name KEES as a brand, that is why I use  employmentagency.com and I promote PeoplePower.nl  and PeoplePower.com.

employmentagency.com, I think that I am allowed to use your brandname because its a normal word in the Enlish language. Employmentagency, we use your name as a normal word in Europe and the USA.  

Gender-Neutral Words and Terms
As English speaking Western cultures and societies have evolved over the past few decades, the use of gender-specific language has (is becoming) a thing of the past. Although the extent of this may still vary from country, it is now becoming more common and acceptable to use gender-neutral terms when writing and speaking in English.

Following is a list of gender-specific words/terms with their recommended gender-neutral equivalents. The words/terms that I have included on the list are what I consider to be the most frequently encountered in day-to-day writing and speaking.

Fireman                        firefighter
man's work                   work, hard work
man-sized                     large
man-to-man                 face to face
man-eater                    flesh eater
manhandle                   rough up 
manhole                      maintenance hole 
man-hours                   work hours 
mankind                      humanity
manlike                       humanlike
manmade                    hand made, hand built

man of the house         husband, father

marked man                 targeted person, fingered

marksman                   sharpshooter

bron: http://www.writinghelp-central.com/gender-neutral.html 
  
Foto
Marc van Wanroij has no rights on the name KEES.

Go to the Dutch version

 

The famous Peter Paul de Vries from Value8  refuses to rectify 45 million.

Karin Husslage from Sprout, now from RTLz, refuses to rectify 45 million.

 

The Dutch MT mediagroep refuses to rectify 45 million. 


ScheidingslijnThe end of the trademark attorneys is near, because Unilever pays since1971 for the trademark OMO, but OMO.nl is not from Unilever. 

Message LIFTKEURMERK.nl   Keurmerk is the Dutch name for quality mark

The source of this story is the Dutch lift institute  liftinstituut.nl    april 2017  

Safety hazard braking lift installations Lift institute has found that the safety of braking of lifts, older than 5 years and provided with speed control, is insufficiently guaranteed in a number of cases. The chance of an accident is small, but if this happens, it can lead to very serious injury. Lift Institute asks lifts to discuss this risk with the lifton maintenance company. Together, it is possible to determine which lifts this might apply and to what extent additional security or other action is desirable.
Potentially unsafe situations

 

The reminder of the reminder may be due to a single error that is not detected, such as:
• Burned brake coil or fuse in brake circuit, defective brake relay etc.
• Voltage drop in brake circuit by, for example, many serial relay contacts connected in series

As a result, the brake does not light or is not sufficiently illuminated while driving. Because the lifting motor drive clutch can be larger than the brake clutch, the engine can pull the lift 'by the brake'.

Consequence:
• Overheating and excessive wear on brake
• Failure braking operation
• Uncontrolled lifting movement

 

What installations are it?

 

The failure of the braking action was noted in the case of elevators without controlled drive due to discrepancies. This is not the case with lifts with a controlled drive. A brake failure is usually not detected in a different way. Additionally important to report: more and more lifts are modernized with a controlled drive. In many cases without detection of braking. This because this is not mandatory.

Requirements?

 

Only the latest lifting requirements (NEN-EN 81-1 + A3 and EN 81-20 / 50) require measures against uncontrolled movements. For all lifts of 2012, the risk of uncontrolled movement is not covered by the rules.

Rem Examination Lift Institute 2014

 

In 2014, Lift Institute conducted a limited investigation into controlled-drive lifts with the aim of obtaining an estimate of the likelihood of uncontrolled movement due to a failure in the brake circuit.
• Number of lifts tested: 54 = 100%
• Number of good: 33 = 61% (almost no chance of uncontrolled movement due to slip braking)
• Amount of moderate: 11 = 20% (there is a chance of uncontrolled movement due to removal of braking action)

Number of bad: 10 = 19% (highly probable chance of uncontrolled movement due to failure braking action)

Risk analysis:
Also, the Institute of Health has conducted a risk analysis with the following principles:
• Risk of accident: relatively small
• Ernst injuries if such an accident occurs: big / fatal

Support for measures
Initially, there was insufficient support for additional security measures. It is now evident by advancing insight, partly due to a number of near-accident and incidents.

- - - - - end message liftkeurmerk.nl ----

English: 

UnreliableJournalists.nl

- A mistake of €45.000.000 turnover of a product. This product has the qualitymark "hetVinkje" ( = Choices Programme ) from Schuttelaar & Partners  ( = an idea from Unilever, Ahold and Friesland Campina )  

Sprout.nl published  a turnover of 50 milion Euro's in 2016  https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl  >>>>> €  50.000.000

But that was wrong.

Agri food and Trend ( Innofood.nl) published a turnover of 5 milion in 2016

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016  >>>>>>>

€  5.000.000 

The difference is € 45.000.000,00  

We know Schuttelaar and his CHOICES PROGRAM since 2012 from the CHEESE from POLAND with the typical DUTCH brand name, without a trademark on this name.

The Dutch CHOICES is "HET VINKJE"

5 arguments against the Dutch Choises Program and the Dutch supermarkets :

- The HOOGVLIET supermarket has a trademark on firearms and explosives.

- Albert Heijn sells its German food , as if it is Dutch food. This product also had the

  qualitymark "Het Vinkje" from Schuttelaar and Choices Program

- JUMBO Supermarkets has no trademark on JUMBO CHEESE, that is from Cono

- Becel kaffee cream is sold as a milk product. This product also had the

  qualitymark "Het Vinkje" from Schuttelaar and Choices Program.

- A mistake of €45.000.000 turnover of a product with "Het Vinkje" from Choises

 Program from   Schuttelaar The  lie published  by Sprout.nl  April 13 2014  18h06 ) https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=omzet+vertienvoudigen+productie+polen+innofood.org

https://twitter.com/peterpaul_vries/status/610718566044798976

 Français:
Nous connaissons Schuttelaar et son CHOICES PROGRAM depuis 2012 du fromage Pologne avec le nom de marque Hollandaise typique, sans marque sur ce nom.

Les CHOIX hollandais est "HET VINKJE"

5 contre le programme néerlandais Choises et les supermarchés néerlandais:

- Le supermarché Superunie a une marque déposée sur les armes à feu et les

  explosifs.

- Albert Heijn vend sa nourriture allemande, comme s'il s'agissait de nourriture

  hollandaise. Ce produit avait le  Qualitymark "Het Vinkje" de Schuttelaar et

 Choices  Programme

- JUMBO Supermarkets n'a pas de marque déposée sur JUMBO CHEESE, c'est-à-dire

  Cono

- Becel kaffee crème est vendu comme un produit laitier. Ce produit avait le

   Qualitymark "Het Vinkje" de Schuttelaar et Choices Program.

- Une erreur de 45.000.000 € de chiffre d'affaires d'un produit avec "Het Vinkje" de  Choises Programme de Schuttelaar Sprout.nl  13 April 2014 18h06 ) https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=we+mikken+op+een+omzet+van+meer+dan+50+miljoen+in+2016+%2C+Sprout.nl

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=agri+%26+trend++food++mikken+op+omzet+5+miljoen+in+2016

https://www.google.nl/?gws_rd=ssl#q=omzet+vertienvoudigen+productie+polen+innofood.org

https://twitter.com/peterpaul_vries/status/610718566044798976


Wat ben jij dom om met een en hetzelfde account haat te witteren tegen de kerk en ook nog de tweets van je klanten te " liken " met hetzelfde account

Gelderland, 2019-9-15  9.38u


De TROLL hakt nog verder in op de door de journalist gehate personen. De TROLL is een onbetaald verlengstuk van de AD  nieuwsberichten via de AD journalist en hakt ook in op geloving mensen die nog naar de kerk gaan. ( dat doet uw journalist niet, maar de TROLL wel )

We vragen alleen aan het Algemeen Dagblad of  de journalist kan stoppen met het onder de naam het het AD te twitteren. Wachtend op een reactie, verblijven we hoogachtend.